Kuortane-Alavus kelkkaura suljettu toistaiseksi

Kuortane-Alavus kelkkaura on toistaiseksi suljettu tieosuuksien osalta Poliisin määräyksestä. Uran varrelta on tullut poliisille lukuisia valituksia, ilmeisesti tieosuuksilla kaahauksen johdosta ja nyt asiaan on jouduttu puuttumaan.

Sulku koskee Sillintietä, Louhostietä ja Kiimanevan tietä.

Poliisi tulee vastedes ilmoituksensa mukaan sakottamaan kaikki tiealueella tavatut kelkkailijat.

Tämä on jatkumoa 2018 tapahtuneelle taimikossa tapahtuneelle ajelulle, jonka johdosta kyseinen ura silloin suljettiin. Pitkällisten selvittelyiden, satojen talkootuntien ja maanomistajien kanssa neuvotteluiden jälkeen saatiin uralle vaihtoehtoinen linjaus, valitettavasti vain pitkän tiesiirtymän avulla.

Kerho tulee tekemään parhaansa löytääkseen uuden reittilinjauksen, jolla saataisiin tieosuuden vältettyä. Aikataulusta ei voi antaa lupauksia.

Nyt olisikin tilaisuus näyttää yhteisön voima jos kerhon jäsenistä löytyisi paikallistuntemuksen omaavia kelkkailijoita puuhaamaan uusia uralinjauksia. Asiasta kiinnostuneet voivat ottaa kerhon hallitukseen yhteyttä.

https://kelkkareitit.fi/?lon=23.5015&lat=62.6809&zoom=12&base=OpenStreetMap&layers=Kelkkareitit

Yhteistyöterveisin,
Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry hallitus