Hei! Hienoa, että olet kiinnostunut kerhomme toiminnasta. Liittymällä jäseneksi, olet oikeutettu käyttämään kattavaa uraverkostostamme, nautit jäseneduista ja olet aina ajantasalla mitä tapahtuu alueemme moottorikelkkayhteisössä!

Kerhomme on Suomen Moottorikelkkailijat Ry jäsenkerho, joten jäsenenämme voit osallistua SMK:n alaisiin Enduro ja Sprint kilpailuihin.


Jos kelkkailet satunnaisemmin etkä tämän vuoksi halua liittyä yhdistyksen jäseneksi ja maksaa vuosittaista jäsenmaksua, voit sen sijaan ostaa kausi- tai päiväluvan urillemme.


Jäsenmaksut 2024

-Vuosijäsen 50€ (laskutetaan automaattisesti vuosittain jäsenrekisterissä olevilta ja kerhoon liittyjiltä)

-Perhejäsen 20€ (Tarkoitettu vuosijäsenen kanssa samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle)

-Kannatusjäsen 100€ (Kannattavaksi jäseneksi hallitus voi hyväksyä henkilön, joka ei toimi moottoriurheilun alalla, mutta joka kuitenkin haluaa tukea kerhon toimintaa maksamalla sille vuotuisen kannatusjäsenmaksun)

-Yhteisöjäsen 100€ (Yhteisöjäseneksi hallitus voi hyväksyä moottorikelkkailusta kiinnostuneen ja moottorikelkka alalla toimivan oikeuskelpoisen yhteisön)

-Vapaaehtoinen 30€ talkoomaksu (Voit halutessasi lisätä tämän jäsenmaksusi loppusummaan mikäli et ehdi talkootoimintaan osallistua)

Jäsenmaksut vahvistetaan kerhon vuosikokouksessa vuosittain ja jäsenmaksulaskut lähetetään tämän jälkeen automaattisesti kerhon jäsenille.

Voit jättää jäsenhakemuksen täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvän liittymiskaavakkeen.

OHJEITA KERHOON LIITTYJÄLLE

Mikäli teille on myönnetty aiemmin ainaisjäsenyys, kunniajäsenyys tai muu vastaava, ottakaa yhteyttä kerhon sihteeriin.

Perhejäsenyyden tapauksessa ota yhtettä kerhon sihteeriin jasenasiat@susemk.fi ja ilmoita perhejäsenten nimet ja sähköpostiosoitteet ja kenen vuosijäsenen perheeseen he kuuluvat. Tämä ei ole välttämätöntä ellei perhejäsen halua varsinaista jäsenyyttä kerhoon, eikä halua tiedotteita tai sähköistä jäsenkorttia. Perheen pääjäsen lunastaa tällöin itselleen tarvittavan määrän uralupia. (Tämän voi valita liittymislomakkeelta.)

Liittyessään jäsen voi valita haluaako hän laskut/tiedotteet sähköpostilla vai perinteisellä paperipostilla. Rohkaisemme tietenkin käyttämään sähköpostia jos suinkin mahdollista. Näin postikuluista aiheutuvat kustannukset voidaan kohdentaa urien hoitokuluihin. Ensimmäisen laskun saapumisen jälkeen voit myös tilata e-laskun suoraan verkkopankkiisi.

Jokainen jäsen saa henkilökohtaiset tunnukset jäsenrekisteriin sekä jäsennumeron, joilla voi ylläpitää omia jäsentietojaan. Jäsennumero löytyy jäsenmaksulaskusta tai jäsenkirjeestä. Jäsen voi myös halutessaan jättää eropyynnön kerhosta omien jäsensivujensa kautta. Pyyntö tulisi jättää ennen vuosikokousta (loka-marraskuu), ettet saa turhaan seuraavan kauden jäsenmaksulaskua. 

Huomioi, että salasana nollaantuu jos et kirjaudu jäsenrekisteriin kahden vuoden aikana. Tunnuksesi ja jäsenyytesi kuitenkin pysyy voimassa. Jos näin on päässyt käymään, pyydä uusi aktivointilinkki kerhon sihteeriltä jasenasiat@susemk.fi

Liity jäseneksi tästä linkistä

Saat liittyessäsi laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli haluat paperilaskun, ilmoita siitä kerhon sihteerille vielä erikseen liittymisen jälkeen, sillä paperilaskun valinnasta emme saa erikseen ilmoitusta! Jatkossa laskutus automaattisesti aina vuosittain kerhon sääntömääräisen vuosikokouksen jälkeen.

Kun olet maksanut jäsenmaksun ja maksu on kirjautunut järjestelmiimme (maksutiedot viedään jäsenrekisteriin kahdesti viikossa), saat jäsenrekisteriin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen ja linkin kerhon sähköiseen jäsenkorttiin. Voit lisätä kortin pikakuvakkeeksi puhelimen kotinäytölle, joten se kulkee aina kätevästi mukana. Kortissa näkyy mm. jäsennumerosi ja kortin voimassaoloaika, joka päivittyy aina jäsenmaksun hoitamisen myötä. Jos et saanut linkkiä automaattisesti, voit sen noutaa kirjautumalla jäsenrekisteriin tunnuksillasi.

Jos et omista älypuhelinta, voit myös tulostaa jäsenkortin tietokoneella paperille.

Jäsenkortilla voit todentaa kerhon jäsenyyden esimerkiksi asioidessasi jäsenetuja tarjoavassa liikkeessä tai uravalvonnassa.

Kirjautumaan jäsenrekisteriin pääset tästä

Suosittelemme, että noudat oman jäsentarrasi ja liimaat sen kelkkaan näkyvälle paikalle!

Jäsentarran voit noutaa VIITENUMEROLLISTA jäsenmaksukuittia vastaan lupia myyvästä toimipisteestä! (viitenumero maksukuitissa osoittaa, että tietosi ovat jäsenrekisterissä ja olemme lähettäneet sinulle jäsenmaksusta viitenumerollisen laskun = olet virallisesti kerhon jäsen)

  • Lähi-ABC Alavus
  • Kyläkaupan Bensa-Asema (Tuuri)
  • Letec, Lehtimäki
  • Hernesmaan herkku, Lehtimäki
  • Teboil Alajärvi
  • Neste Kuortane
  • Neste Ähtäri
  • Karilainen Oy, Ähtäri
  • Oiva Takala Ky, Soini

Mikäli heräsi kysyttävää, tai tarvitset apua jäsenrekisterin kanssa, ota yhteyttä sähköpostilla jasenasiat@susemk.fi tai suoraan kerhon sihteeriin!