Hei! Hienoa, että olet kiinnostunut yhdistyksemme toiminnasta. Liittymällä jäseneksi, pääset nauttimaan kattavasta uraverkostostamme ja olet aina ajantasalla mitä tapahtuu alueemme moottorikelkkayhteisössä!

Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry:n jäsenmaksu on 40€ / vuosi. Jäsenmaksuun sisältyy käyttöoikeus kerhomme urille yhdelle kelkalle. Mikäli tarvitsen uraluvan useammalle kelkalle, niin nämä maksavat 20€ / kpl / vuosi.

Jäsenille on myös neuvottelupöydällä jäsenalennuksia yhteistyökumppaneiltamme palveluista ja tuotteista! Pysy siiis kuulolla!

Voit jättää jäsenhakemuksen täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvän liittymiskaavakkeen. NYKYISET JÄSENEMME PÄIVITTÄVÄT TIETONSA MYÖS SAMALLA KAAVAKKEELLA! VAIN PÄIVITTÄMÄLLÄ TIETOSI PIDÄT JÄSENYYTESI VOIMASSA JA VARMISTAT JÄSENKIRJEEN SAAMISEN + MUUT EDUT!

Mikäli olet ainaisjäsen, esim. kerhon entinen PJ, ota yhteyttä jäsenrekisterivastaavaan.

Liittyessään jäsen voi valita haluaako hän laskut/tiedotteet sähköpostilla vai perinteisellä paperipostilla. Rohkaisemme tietenkin käyttämään sähköpostia jos suinkin mahdollista. Näin postikuluista aiheutuvat kustannukset voidaan kohdentaa urien hoitokuluihin. 

Jokainen jäsen saa henkilökohtaiset tunnukset, joilla voi ylläpitää omia jäsentietojaan. Jäsen voi myös halutessaan poistaa tietonsa rekisteristä. 

Liity jäseneksi

Kun olemme käsitelleet hakemuksesi, saat sähköpostissa linkin, jolla aktivoit tunnuksesi käyttöön.

Kirjautumaan pääset tästä

Ensimmäiset laskumuotoiset jäsenmaksut lähetetään kaudelle 2021. Siihen asti toimitaan totuttuun tapaan, eli maksu tilille ja jäsentarran saa maksukuittia vastaan uralupia myyvästä toimipisteestä. Myös jatkossa tarrat noudetaan itse myyntipaikoista maksutositetta vastaan.

Mikäli heräsi kysyttävää, tai tarvitset apua jäsenrekisterin kanssa, ota yhteyttä sähköpostilla jasenasiat@susemk.fi tai suoraan jäsenrekisterivastaavaan.