Hei! Hienoa, että olet kiinnostunut kerhomme toiminnasta. Liittymällä jäseneksi, pääset nauttimaan kattavasta uraverkostostamme ja olet aina ajantasalla mitä tapahtuu alueemme moottorikelkkayhteisössä!

Kerhomme on Suomen Moottorikelkkailijat Ry jäsenkerho, joten jäsenenämme voit osallistua SMK:n alaisiin Enduro ja Sprint kilpailuihin.

Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry:n jäsenmaksu on 40€ / vuosi.

Jäsenmaksuun sisältyy uralupa kerhomme urille yhdelle kelkalle!

Mikäli perheessäsi on useampia kelkkailijoita, niin lisäperhejäsenyys maksaa 20€ / vuosi / perheenjäsen. Perhejäsenyys on tarkoitettu samassa taloudessa asuvalle.

Jäsenille on myös tarjolla jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme palveluista ja tuotteista! Kerhon jäsenyys siis kannattaa, vaikka et ehtisi niin paljoa kelkkailemaankaan!

Voit jättää jäsenhakemuksen täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvän liittymiskaavakkeen.

!!!HOX HOX!!!

VANHAT JÄSENEMME, JOILLA EI VIELÄ OLE KÄYTTÄJÄTUNNUSTA UUTEEN JÄSENREKISTERIIN, PÄIVITTÄVÄT TIETONSA MYÖS SAMALLA LIITTYMISKAAVAKKEELLA!

TÄMÄ ON TODELLA TÄRKEÄÄ, SILLÄ VAIN PÄIVITTÄMÄLLÄ TIETOSI PIDÄT JÄSENYYTESI VOIMASSA JA VARMISTAT JÄSENKIRJEEN SAAMISEN + MUUT EDUT!

Jäsentietojen ajantasalla pitäminen on kerhon jäsenen velvollisuus!

!!!HOX HOX!!!

Mikäli teille on myönnetty aiemmin ainaisjäsenyys, kunniajäsenyys tai muu vastaava, ottakaa yhteyttä kerhon sihteeriin.

Perhejäsenyyden tapauksessa ota liittymisen jälkeen yhtettä kerhon sihteeriin, niin sinut merkitään perhejäseneksi. Tällöin perheenne pääjäsen maksaa myös perhejäsenen jäsenmaksun.
Mikäli perheen pääjäsen ilmoittaa perheen kaikki jäsenet kerralla, ilmoita jäsenten nimet ja sähköpostiosoitteet kerhon sihteerille osoitteeseen jasenasiat@susemk.fi

Liittyessään jäsen voi valita haluaako hän laskut/tiedotteet sähköpostilla vai perinteisellä paperipostilla. Rohkaisemme tietenkin käyttämään sähköpostia jos suinkin mahdollista. Näin postikuluista aiheutuvat kustannukset voidaan kohdentaa urien hoitokuluihin. 

Jokainen jäsen saa henkilökohtaiset tunnukset, joilla voi ylläpitää omia jäsentietojaan. Jäsen voi myös halutessaan poistaa tietonsa rekisteristä. 

Liity jäseneksi tästä linkistä

Kun olemme käsitelleet hakemuksesi, saat sähköpostissa linkin, jolla aktivoit tunnuksesi käyttöön. Lähetämme jäsenmaksusta laskun haluamallasi tavalla kun hakemuksesi on hyväksytty. Jatkossa laskutus aina vuosittain.

Kun olet maksanut jäsenmaksun ja maksu on kirjautunut järjestelmiimme (maksutiedot viedään jäsenrekisteriin kerran viikossa), saat jäsenrekisteriin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin kerhon sähköiseen jäsenkorttiin. Voit lisätä kortin pikakuvakkeeksi puhelimen kotinäytölle, joten se kulkee aina kätevästi mukana. Kortissa näkyy mm. jäsennumerosi ja kortin voimassaoloaika, joka päivittyy aina jäsenmaksun hoitamisen myötä. Jos et saanut linkkiä automaattisesti, voit sen noutaa kirjautumalla jäsenrekisteriin tunnuksillasi.

Jäsenkortilla voit todentaa kerhon jäsenyyden esimerkiksi asioidessasi jäsenetua tarjoavassa liikkeessä tai uravalvonnassa.

Kirjautumaan jäsenrekisteriin pääset tästä

Jäsentarran voit noutaa VIITENUMEROLLISTA (eli olet jäsenrekisterissä ja olemme lähettäneet sinulle jäsenmaksusta laskun) jäsenmaksukuittia vastaan lupia myyvästä toimipisteestä!

  • Lähi-ABC Alavus
  • Kyläkaupan Bensa-Asema (Tuuri)
  • Letec, Lehtimäki
  • Lennun Tupa, Lehtimäki
  • Neste Alajärvi
  • Neste Kuortane
  • Autopirtti, Ähtäri
  • Neste Ähtäri
  • Karilainen Oy, Ähtäri
  • (Paikka selviää myöhemmin), Soini

Mikäli heräsi kysyttävää, tai tarvitset apua jäsenrekisterin kanssa, ota yhteyttä sähköpostilla jasenasiat@susemk.fi tai suoraan kerhon sihteeriin!