Jäsenkirje 2023

Talvinen tervehdys kerhomme jäsenille! Joulu on ovella ja talvi otattaa pikkuhiljaa kelkat liitereistä ja lunta onkin tätä kirjettä kirjoittaessa Lehtimäellä 20-30cm. Urastoa on kunnostettu pitkin syksyä, raivattu, tehty siltoja, merkattu ja joitain uusia uralinjauksiakin on jouduttu tekemään. Satanut lumi on täysin pakkaslunta, jonka takia urien polkeminen on tehtävä rauhassa ja koko uran leveydeltä, että saataisiin jonkunlaiset pohjat aikaiseksi. Osan reiteistä on aktiiviset jäsenet ajaneet mönkijällä ja lanalla pohjustaen läpi.

Nousseiden kulujen takia jouduimme tarkastelemaan maksuja uusiksi ja ovathan ne olleet saman jo vuosikymmenen, mutta edelleen on alueellisesti kohtuullisella tasolla.

Rahaa on käytetty usealla paikkakunnalla kaivinkone töihin, lisäksi puutavara siltoihin on noussut huomattavasti, kalustohankkeisiin käytimme yli 10000€ kerhon varoja ja polttoaineen hintakaan ei ole vielä entisellään ja Paanan Cumminssikin tykkää sitä napostella.

Talvella olisi tarkoitus järjestää jonkinlainen safari, mutta siitä tiedotetaan lähemmin.

Hyvää Joulua ja vauhdikasta tulevaa vuotta toivottaa
Tero Virtala
Susemk PJ