Alavus-Kuortane uran tilanteesta

Tervehdys kelkkakansa!

Muistutuksena tuosta Alavus-Kuortane välisestä reitistä, että se on edelleen suljettuna ja alueella saa liikkua ainoastaan reitinhoitotehtävissä. Ollaan saatu reitillä luvat kuntoon niillä alueilla, missä ongelmia oli ollut ja kiertoreitit järjestettyä.

Maanomistajien kanssa ollaan käyty pitkiä neuvotteluja reitin uudelleen avaamiseksi ja sovittu että jos kerran vielä kokeillaan että osataanko siellä reitillä pysyä. Eli ohuella jäällä liikutaan edelleen. Ollaan myös maanomistajien kanssa sovittu että reitti merkitään hyvin ennenkuin väli uudelleenavataan. Ja tätä merkkausta ei ole vielä tehty, joten malttakaahan pysyä vielä reitiltä pois, vaikka sinne kelkanjälki menisikin.

Väärissäpaikoissa suhaaminen johtaa siihen ettei reittiä saada auki. Kiitos ja lumista talvea minunkin puolesta kaikille!

Terv. VaraPJ.