Jäsenkirje 2/2020

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää,
ei kelkammekaan, nyt enää talliin jää.

Arvon kelkkailija! Talvi tekee tuloaa ties kuinka monennen kerran tälle kautta ja nyt näyttäisi siltä, että saamme toivonmukaan pysyvän lumipeitteen aina kevään tuloon saakka!

Osa jäsenistämme onkin jo lähtenyt avaamaan uria ja nauttimaan talviharrastuksesta numero yksi! Näin ”alkukaudesta” on syytä muistaa muutamia tärkeitä asioita.

-ojat ovat sulia moninpaikoin lauhan alkutalven johdosta, tarkkana siis ylityksissä
-järvien jäät ovat todella ohuita ja sulapaikkoja on tavattavissa erityisesti oja- ja jokisuistoissa sekä virtauspaikoissa, eli varovaisuutta!
-varokaa kiviä ja kantoja
-vesuri, kirves, saha tai muu puun katkaisuun sopiva väline on syytä pitää matkassa
-ole tietoinen missä ajat! Jos et tunne reittiä varmasti, älä lähde haahuilemaan! Muut väkisinkin seuraavat vanhaa jälkeä ja emme halua, että reitit lyödään poikki väärissä paikoissa ajelun vuoksi!

Ja se kerhon elinehto, eli vuotuinen jäsenmaksu! Muistakaa maksaa se kerhon tilille tai jäsentarroja myyvään toimipisteeseen! Kerhollemme kertyy vuosittain useampi tuhat euroa juoksevia kuluja kirjanpidosta, vuokrista, kaluston ylläpidosta vaikka lunta ei sataisi milliäkään. Jos jäsenemme jättävät sen kelkkailun kokonaiskustannuksiin nähden minimaalisen jäsenmaksunsa hoitamatta, niin kerhomme toimintakyky halvaantuu ja urien hoito, suunnittelu, linjaukset, tapahtumat yms. lakkaavat.

Ja sitähän me emme kukaan halua. Kerhollamme on takana 34 vuoden kunniakas historia ja olemme olleet järjestämässä niin SM- kuin MM-tason kilpailuja ja jäsenemme ovat niittäneet mainetta ja kunniaa lumisilla kilpakentillä kautta historian!

Kerhon elämä lähtee jäsenistöstään. Ilman teitä SuSeMK:ta ei olisi. Tarvitsemme yhä enemmän aktiivisia jäseniä kehittämään kerhon toimintaa, hoitamaan uria ja ajamaan kelkkailijoiden etua joskus ehkä jopa hieman moottoriurheiluvastaisessa yhteiskunnassa.

Pienin asia millä kerhomme jäsen voi pitää huolen siitä, että moottorikelkkailu on mahdollista näinkin laajasti Suomenselän alueella, on hoitaa jäsenvelvoitteensa ja maksaa jäsenmaksu.

Loppuun vielä muistutus kerhon uudesta jäsenrekisteristä. Aktiivisimmat ovatkin jo päivittäneet tietonsa / liittyneet kerhoon, mutta määrä on vasta 15-25% luokkaa kerhomme todellisesta jäsenmäärästä.
Jäsenyys kannattaa, sillä jäsenet kelkkailevat kerhomme urilla aina edullisemmin ja nauttivat muista jäsenyyden tuomista eduista! Niistä lisää tuonnempana.

Eli kipin kapin kaikki päivittämään tietonsa / liittymään jäseneksi!
https://susemk.fi/jasenyys/

Vain päivittämällä tietosi uuteen järjestelmäämme, pidät jäsenyytesi voimassa!

Hyvää ja runsaslumista lopputalvea toivotellen,

Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry hallitus