Jäsenkirje 2020

PDF muotoisen kirjeen löydät täältä

Suomenselän moottorikelkkailijat Ry jäsenkirje 1/2020                                                                                          

Tervehdys kelkkailija! Pitelet juuri kädessäsi uunituoretta Suomenselän Moottorikelkkailijoiden jäsenkirjettä. Mikäli sait tämän kirjeen sähköpostiisi tai paperisena postilaatikkoosi, niin onnittelut ovat paikallaan, sillä olet ollut ensimmäisten joukossa päivittämässä tietosi kerhon uuteen jäsenrekisterijärjestelmään tai olet juuri liittynyt uutena jäsenenä.

Valtaosan tämä kirje tavoittaa sähköisenä, mutta kerhomme jäsenistössä on kuitenkin henkilöitä, jotka eivät sähköisiä kanavia niin aktiivisesti seuraa. Jos tunnet henkilön, jota kerhomme asiat koskevat, mutta jota tämä kirje ei arviosi mukaan tavoita, niin tiedota myös häntä tästä kirjeestä. On ensiarvoisen tärkeää, että saamme jäsentemme yhteystiedot ajan tasalle jäsenrekisteriin ja jäsentiedotteet lähtemään jatkossa postissa niille, jotka sen vielä paperisena haluavat.

Lisää tietoa jäsenrekisteristä löytyy kirjeen loppupuolella.

Talvi alkoi lupaavasti ja ensilumi satoi melko varhain ja näytti, että talvi tulee joutuin. Suojakelit ovat kuitenkin nyt kiusanneet pidemmän aikaa ja vaikka lunta onkin reitillä välttävästi, niin ojat ovat sulia eivätkä vesistöt ole päässeet jäätymään. Ei kuitenkaan lannistuta tästä, vaan toivotaan pakkasia ja runsaslumista lopputalvea!

Vuosikokous

-Kerhon vuosikokous pidettiin 3.1.2020 Alajärvellä hotelli Alvariinin tiloissa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Kerhon hallituksen kokoonpano säilyi samana kuin viime vuonna ja uutena hallituksen jäsenenä aloitti Jukka Kujala Alavudelta.

-Kokouksessa käsiteltiin lisäksi paljon kysellyn Alavus/Tuuri – Kuortane uran uudelleenavausta. Tähän projektiin kaivattaisiin kipeästi innokkaita puuhamiehiä varsinkin Alavuden päähän. Tuolla välillä on vanhoja käytöstä poistettuja uria, joiden uudelleenkäytön mahdollisuutta olisi syytä selvittää. Jos sinulla on tietoa asiaan liittyen, ota yhteyttä kerhon uravastaaviin.

-Alajärven kaupunki selvittää Valkealammen alueen kehittämistä. Mikäli alueen kelkkailijoilla on ajatuksia / ideoita asian suhteen, kehotetaan heitä olemaan yhteydessä alueen uravastaaviin ja Alajärven kaupungin tekniseen johtajaan.

 2019 safari jälkimainingit

– Viime talvena järjestetty safari keräsi vajaat satakunta kelkkailijaa, mikä oli hieman edellisvuotta vähemmän. Pitkään jatkunut suojakeli ymmärrettävästi vähensivät safarille lähtemisen intoa, mutta vaikka kelit näyttivät uhkaavilta, oli ajokeli kuitenkin uralla yllättävänkin hyvä ja safari saatiin vedettyä onnistuneesti läpi. Tulevalla kaudella saatetaan järjestää pienimuotoisempaa ryhmäajelua, mikäli aikaa jää seuraavassa kappaleessa esitellyn tapahtuman järjestämiseltä.

Letec SM-Sprint 2.2.2020 Lehtimäellä

-Mikäli vain lumitilanne sallii, kerhomme järjestää yhteistyössä Suomen Moottorikelkkailijat Ry:n kanssa 2.2.2020 MK Sprint SM-osakilpailun Alajärven Lehtimäellä. Kisan pääsponsorina toimii Letec Motors Oy. Muutamia yhdistyksemme jäseniä onkin jo ilmoittautunut kökkäporukkaan, mutta tarvitsemme silti vielä useita henkilöitä talkoisiin mukaan. Jokaisen panos on tärkeä, että saamme kilpailun järjestettyä! Jos kiinnostus heräsi, voit ottaa yhteyttä hallitukseen puhelimella, sähköpostilla, whatsappilla tai vaikka somen kautta.

Uudet nettisivut

-Kerhomme nettisivut ovat uudistuneet. Käykäähän tutustumassa osoitteessa www.susemk.fi ja jättäkää palautetta sivuista kerhon sähköpostiin tai whatsappiin.

Uusi jäsenrekisterijärjestelmä

-Kerhomme on ottanut käyttöön uuden jäsenrekisterijärjestelmän, ja tämän myötä ajantasaistamme jäsenrekisterimme. Uusi järjestelmä mahdollistaa entistä tehokkaamman ja ajantasaisemman jäsenrekisterin ylläpidon ja antaa monipuolisemmat mahdollisuudet Teidän jäsenten tiedottamiseen.

Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen yhdistyksen jäsenen tulee käydä päivittämässä jäsentietonsa kerhomme nettisivuilta löytyvällä lomakkeella, mikäli haluaa pitää jäsenyytensä voimassa! Ensi kaudesta alkaen, (2021), jokainen jäsen saa oman viivakoodilla varustetun jäsenlaskun, joko sähköpostilla tai paperilla jäsenen valinnan mukaan. Samoin jäsenkirjeet lähetetään ainoastaan rekisteristä löytyville jäsenille sähköpostilla tai paperisena kirjeenä jäsenen valinnan mukaan.

-Jokainen tietonsa päivittänyt jäsen saa henkilökohtaiset tunnukset jäsenrekisteriin, joilla voit hallinnoida omia jäsentietojaan. Jäsentarrat tullaan jakelemaan entiseen malliin uralupia myyvistä toimipaikoista, ellei jäsen erikseen tarraa halua postissa.

-Jäsenyys kannattaa, sillä olemme neuvottelemassa yhteistyökumppaniemme kanssa mm. alennuksia jäsenillemme tuotteista / palveluista. Jäsenillä myös uraluvan hinta tulee olemaan aina edullisempi kuin ei-jäsenellä.

-Lisätietoa jäsenrekisteristä löydät kerhon nettisivuilta osoitteesta www.susemk.fi/jasenyys

-Jos heräsi kysyttävää, tarvitset apua jäsenrekisterin kanssa tai haluat päivittää jäsentietosi ilman tunnuksien tekoa, niin ota yhteyttä kerhon jäsenrekisterivastaavaan

                      -Tuomas Myllykoski / 040-5126724

                      jasenasiat@susemk.fi

ON ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ, ETTÄ JOKAINEN JÄSEN HUOLEHTII TÄMÄN KAUDEN AIKANA JÄSENTIETONSA AJANTASALLE!!!

Vierailulupa naapurikerhojen reiteille

-Jatkamme vanhaan malliin ristiinajosopimusta EP-Moken ja Pirkanmaan Maastoreittipoolin kanssa. Eli maksettuaan kerhonsa jäsenmaksun, voi kelkkailija lunastaa naapuriseuran uraluvan vierailijaluvan hinnalla. Lisätietoa löytyy kerhon nettisivuilta.

Urien hoidosta

-Kerhon tamppari lähtee liikenteeseen heti kun kelit ja lumitilanne sen sallivat. Aktiiviset kerholaiset ovatkin jo tälle kautta suorittaneet raivauksia, merkintöjä sekä tehneet siltoja. ISO KIITOS heille siitä! Jokaisen kerhon jäsenen velvollisuus on seurata urien kuntoa ja suorittaa korjaavia toimenpiteitä, mikäli niitä havaitsee. Tarvikkeita saat kerhon uravastaavilta. Mikäli et itse puutteita kerkiä korjaamaan, ota yhteys alueesi uravastaavaan niin katsotaan homma yhdessä kuntoon.

Kerhon jäsenmaksu:

– Kerhomme toimii omavaraisesti ja jokainen vuosi kerholle aiheutuu useampi tuhat euroa kuluja, vaikka lunta ei tulisi senttiäkään. Niinpä tämä pienenpieni jäsenmaksu on meille todella tärkeä kerhon toiminnan takaamiseksi. Edellisellä kaudella jäsenmaksuja maksettiinkin varsin hyvin, iso kiitos teille siitä!

-Tämä kausi mennään vielä vanhalla totutulla tavalla ja vasta kaudella 2021 siirrytään jäsenkohtaiseen laskutukseen. Ohjeet jäsenmaksun suorittamiseen löydät alta. Kaikkien jäsenten tulee kuitenkin päivittää tietonsa uuteen jäsenrekisteriin ensi tilassa. Myös uudet jäsenet täyttävät liittymiskaavakkeen jo nyt, vaikka maksaisivat uraluvan tilisiirroolla / käteisellä huoltoasemalle.

-JÄSENMAKSU KAUDELLE 2020 ON 40€/KAUSI. Mikäli perheessäsi on useampi kelkka, lisäperheen jäsen/uramaksu on 20€. Esim kolmesta kelkasta maksu on 40€+20€+20€=80€

Jäsenmaksu maksetaan kerhon tilille: FI54 4108 0011 1896 21 ,(huom.! uusi tilinumero!) viimeistään 20.1.2020. Viestiksi oma nimi ja paikkakunta. Jäsentarran voit noutaa kuittia/maksutositetta vastaan alueemme yhteistyökumppaneilta, tai vaihtoehtoisesti pidä kuittia mukana kelkkaillessasi.

URALUVAN MAKSUA VALVOVAT KERHON URAVASTAAVAT YHTEISTYÖSSÄ LIIKKUVAN POLIISIN KANSSA!

Uralupia myyvät yhteistyökumppanit: Alajärvi: Neste keskusta, Alavus: Lähi-Abc, Kuortane: Neste, Lehtimäki: Letec ja Lennun tupa, Tuuri: Kyläkaupan Bensa-asema,

Ähtäri: Karilainen, Neste ja Autopirtti, Soini: Nopos grilli.

Oikein hyvää ja lumista talvea kaikille kelkkailijoille toivottaa SuSeMK Hallitus

Ps. Liity mukaan SuSeMK:n omaan WhatsApp rinkiin, Tallenna numero +358407188300 puhelimeesi, ja lähetä viesti tähän numeroon ”liityn ryhmäänne ja oma nimi” niin lisäämme sinut ryhmäämme.

Nettisivut: www.susemk.fi, Sähköposti: susemk.ry@gmail.com, Osoitelähde: Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry/ Jäsenrekisteri.