Uusi jäsenrekisteri

SuSeMK Ry on ottanut käyttöön uuden sähköisen jäsenrekisterijärjestelmän. 

Järjestelmä mahdollistaa aiempaa tehokkaaman ja ajantasaisemman jäsenrekisterin ylläpidon ja antaa monia mahdollisuuksia jäsenistön tiedottamiseen. 

2021, eli ensi kaudelle tulemme ottamaan käyttöön henkilökohtaisen jäsenlaskutuksen. Laskut ovat varustettu viivakoodeilla, eli ylimääräiset tilinumeron naputtelut jäävät historiaan. Jäsentarrat tullaan jatkossakin jakelemaan vanhaan malliin uralupia myyvistä toimipisteistä maksukuittia vastaan. 

Rekisteröityessä palveluun, voi jäsen valita haluaako hän laskut / tiedotteet sähköpostilla vai perinteisellä paperipostilla. Rohkaisemme tietenkin käyttämään sähköpostia jos suinkin mahdollista. Näin postikuluista aiheutuvat kustannukset voidaan kohdentaa urien hoitokuluihin. 

Jokainen jäsen saa henkilökohtaiset tunnukset, joilla voi ylläpitää omia jäsentietojaan. Jäsen voi myös halutessaan poistaa tietonsa rekisteristä. 

Tulevaisuuden suunnitelmissa on neuvotella yhteistyökumppanien kanssa alennuksia kerhon jäsenille palveluista ja tuotteista. Jäsenyys siis kannattaa vaikka et joka talvi ehtisikään kelkan sarviin!

Nyt on siis aika laittaa jäsentiedot ajan tasalle! Myös vanhat jäsenet päivittävät nykyiset jäsentietonsa täyttämällä liittymiskaavakkeen! PÄIVITTÄMÄLLÄ TIETOSI PIDÄT JÄSENYYTESI VOIMASSA JA VARMISTAT JÄSENKIRJEEN SAAMISEN + MUUT EDUT!

Mikäli heräsi kysyttävää tai tarvitset apua jäsenrekisterin kanssa, ota yhteyttä sähköpostilla jasenasiat@susemk.fi tai suoraan jäsenrekisterivastaavaan

Tästä pääset täyttämään liittymislomakkeen / päivittämään jäsentietosi

Tästä pääset kirjautumaan jäsenrekisteriin