Jäsenkirje 2018

14.12.2017

Suomenselän moottorikelkkailijat Ry jäsenkirje 12/2017                                                                                        

Tervehdys kelkkailija! Pitelet juuri kädessäsi uunituoretta Suomenselän Moottorikelkkailijoiden jäsenkirjettä. Tämä kirje lähetettiin kaikille alueemme kelkkailijoille keiden yhteystiedot ovat kerhon jäsenrekisterissä. Kaikkia kelkkailijoita tämä kirje ei kuitenkaan tavoita, koska moni on muuttanut eri osoitteeseen, joten jos tiedossasi on kaveri kenelle kirje ei ole mennyt, välitäthän sanaa myös hänelle.

Kuulumisia:

– Viime talvi oli todella vähäluminen. Ne ketkä pääsivät ajamaan alueellamme eivät varmastikaan pröystäilleet kilometreillä. Moni suuntasikin auton nokan kohti Lapin lumia ja ajelivat siellä. Tämä oli harmillinen juttu, mutta mitäpä sääolosuhteille tekee jos lunta ei ole, silloin sitä lähdetään etsimään kauempaa.

– Tulevasta talvesta toivotaan lumista. Ainakin nyt näin joulukuun puolivälissä näyttää hyvältä, sillä ainakin Alavudella on tällä hetkellä reipas 20cm valkoista kultaa, kun tätä kirjettä kirjoitan.

– Kerho haki kaupungeilta tukia reittimerkkien uusimiseen ja saimmekin pienen avustuksen, jonka johdosta uusittiin useita stop-, kolmio-, ja reittimerkkejä ympäri maakuntaa. Tekemistä silti jäi ja merkkitalkoot tulevat jatkumaan viimeistään ensi keväänä, kun päästään tämän kauden yli. Merkitsemistalkoisiin saatiin uutta väkeä, jotka ottivat homman hienosti haltuun ja olivat intoa täynnä. Tämä on hieno juttu, että saadaan uusia aktiivisia jäseniä, sillä se tuo aina uutta näkökulmaa meihin ”vanhoihin partoihin”.

– Kilpailuista mainittakoon sen verran, että kerholla on suunnitelmissa pitää MK-Sprint kilpailut helmikuussa, mikäli sääolosuhteet sen sallii. Tarkempi aika ja paikka selviää tammikuun alkupäivinä, josta tiedotamme kerhon sivuilla ja WhatsApp ryhmässä. Tulemme tarvitsemaan kisoihin talkoolaisia radan varteen, lippumiehiksi ja varikolle liikenteen ohjaukseen ym. tehtäviin. Toivomus olisi, että tämän kirjeen tavoittaneista kelkkailijoista saataisiin ainakin osa talkoisiin kerhon kisoihin.

– Lisäksi kerhomme on lupautunut  hoitamaan vähintään kymmenen talkoolaista Seinäjoella pidettäviin SM-Snowcross kisoihin, jotka pidetään 19-20.1.2018. Mikäli haluat olla apuna tässäkin tapahtumassa, ota yhteyttä alueesi uravastaavaan tai hallituksen jäseneen kenet tunnet, niin katsotaan sinulle sopiva talkootyö tähänkin tapahtumaan.

Kerhon jäsenmaksu:

– Edellisessä kirjeessä kerroinkin, että alueellamme on n.800 moottorikelkkaa, joista noin puolet ovat rekisterissä ja aktiivisessa käytössä. Tästä määrästä vain murto-osa on vuosien saatossa maksanut kerhon jäsen/uramaksun.               – Kerhomme toimii omavaraisesti ja jokainen vuosi kerholle aiheutuu useampi tuhat euroa kuluja, vaikka lunta ei tulisi senttiäkään. Niinpä tämä pienenpieni jäsenmaksu on meille todella tärkeä kerhon toiminnan takaamiseksi.

JÄSENMAKSU KAUDELLE 2018 ON 40€/KAUSI. Mikäli perheessäsi on useampi kelkka, lisäperheen jäsen/uramaksu on 20€. Esim kahdesta kelkasta maksu on 40€+20€

Jäsenmaksu maksetaan kerhon tilille: FI1249241040007471, viimeistään 15.1.2018. Viestiksi oma nimi ja paikkakunta. Jäsentarran voit noutaa kuittia/maksutositetta vastaan alueemme yhteistyökumppaneilta, tai vaihtoehtoisesti pidä kuittia mukana kelkkaillessasi.

Uralupia myyvät yhteistyökumppanit: Alajärvi Neste keskusta, Alavus Abc, Alavus Aseman-Auto 66, Kuortane Neste, Lehtimäki Letec, Tuuri Onnenliekki,Ähtäri Karilainen ja Autopirtti.

Oikein hyvää ja lumista talvea kaikille kelkkailijoille T.SuSeMK Pj. Jaakko Leikkainen

www.susemk.fi, sähköposti: info(at)susemk.fi, WhatsApp +358407188300  

 Osoitelähde: Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry/ Jäsenrekisteri.