Jäsenkirje 4/2017

17.04.2017

Suomenselän moottorikelkkailijat Ry jäsenkirje         Tervehdys kelkkailija! Sait juuri uunituoreen jäsenkirjeen, sekä ennakkomainoksen 2018 mallin Lynx ja Ski-Doo kelkoista. Kirje lähetetiin yhteistyössä Karilainen Oy:n kanssa, kaikille SuSeMK:n alueella oleville henkilöille, jotka omistavat moottorikelkan vm.2000 tai uudemman.-Olemme aikaisempina vuosina lähettäneet sähköisen jäsenkirjeen kaikille niille, jotka ovat liittyneet sähköpostilistallemme, joka on ollut myös luettavissa kerhon omilla sivuilla. Nämä vaihtoehdot eivät kuitenkaan palvele meitä täysin, sillä suurin osa kelkkailijoista jää tavoittamatta ja moni on toivonut perinteistä jäsenkirjettä, joten tässä se nyt on.

Kuulumisia:

-Kausi 2016/2017 on ollut todella lyhyt lumitilanteen vuoksi ja se on tietenkin harmittanut monen mieltä. Kelkkasi on mitä todennäköisemmin maannut varaston perukoilla ja kuskin mieli maassa, kun ei pääse ajamaan, tuttu tunne vai mitä? Onneksi helmikuulla tuli vähän edes lunta, että päästiin ajelemaan ja innokkaimmat ovat kuuleman mukaan ajelleet melkein 1000km alueemme lumilla.

-Kerhon aktiiviporukka on päässyt vuosien saatossa hiipumaan, mutta onneksi osa porukasta on oma-aloitteisia ja ryhtyvät kunnostuspuuhiin aina syksyn tullen, jonka johdosta reitit ovat pysyneet kunnossa.

-Tulevalle kesälle tavoitteemme on saada uusittua kaikki opastekyltit ja tienylityskohtien stop-merkit, sekä kartat urien risteyskohtiin, joka tietää talkooporukalle hommaa, kun sen aika koittaa.

-Kilpailuja kerho ei ole pitänyt 2015 vuoden SM MK-Enduron jälkeen, mutta suunnitelmia on itämässä.

Kerhon jäsenmaksu:

-Alueellamme on kaikestaan melkein 800 moottorikelkkaa, joista noin puolet ovat rekisterissä, ja aktiivisessa käytössä. Tästä määrästä vain murto osa on maksanut kerhon jäsenmaksun, joka osittain johtuu siitä, että maksua ei suoriteta lumen puutteen vuoksi. Vuosittain kerholle aiheutuu pelkkiä kuluja useampi tuhat euroa, vaikka lunta ei tulisi senttiäkään, joten tämä pienenpieni jäsenmaksu on meille todella tärkeä kerhon toiminnan takaamiseksi.

-Kerhon urilla ajaminen on luvanvaraista ja jokaisen uriamme käyttävän kelkkailijan olisi suotavaa maksaa uralupa, joka on nykyään vain 40 euroa/kausi. Tällä lupamaksulla katetaan kunnostuksesta aiheutuvia kuluja, joita ovat mm. puutavarat joita käytetään siltoihin ja merkkeihin, rumpuputket ojan ylityksiin, opastemerkit risteyksiin, kaivinkonetyöt, ym.

Jäsenmaksu on vain 40€/kausi, ja lisäperheenjäsenmaksu 20€. Eli jos perheessä on esimerkiksi 3 kelkkaa, maksu on 40e+20+20e. Jäsenmaksu maksetaan kerhon tilille: FI1249241040007471

Nettisivut, ym:

-Kerhon nettisivuilta löytyy ohjeet WhatsApp ryhmään liittymisestä, kokouspöytäkirjat, yhteystiedot, ym. joten siellä kannattaa vierailla. os. www.susemk.fi

Oikein hyvää kevättä kaikille kelkkailijoille!!