Jäsenkirje 2017

31.12.2016

Suomenselän moottorikelkkailijat Ry jäsenkirje

Tämä on Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry:n sähköinen jäsenkirje kaudelle 2017. Tämän kirjeen tarkoituksena on tavoittaa kaikki SuSemk:n kelkkauria käyttävät henkilöt.

Kelkkaurien käyttäjien tulee olla Susemk:n jäseniä tai hoitomaksun lunastaneita!!

Kerhon jäsenmaksu ja ohjeet sen maksamiseen:

-Jäsenmaksun voitte maksaa Suomenselän Moottorikelkkailijoiden tilille:

FI1249241040007471, 31.1.2017 mennessä, tai viimeistään ennen reiteillemme menoa.

-Jäsenmaksu kaudelle 2017 40€, Lisäperheenjäsenmaksu 20€, Viikkolupa 20€

-Jäsenmaksua maksaessasi muistathan laittaa viestikenttään oman nimesi, sekä puhelinnumeron tai sähköposti osoitteesi. Jäsentarran voit lunastaa maksukuittia vastaan kirjeen alaosassa olevilta yhteistyökumppaneilta, tai vaihtoehtoisesti voit pitää pelkkää maksukuittia mukana kelkkaillessasi. Jos käytät kelkkauriamme vain satunnaisesti, voit lunastaa pelkän viikkoluvan (20€) joka on voimassa siitä päivästä, kun lupa hankitaan seuraavat 7vrk. (Viikkoluvasta ei anneta jäsentarraa)!

-Muistathan, että tällä jäsen/hoitomaksun maksamisella on suuri merkitys kerhon toimintaan ja urien hoitamiseen, sillä jäsenmaksun / hoitomaksun maksamatta jättäminen aihettaa maksujen korottamista, sekä heikentää urien hoitoa ja kunnossapitoa.

 Urien kunnostus:

-Pidettiin yhteistä kelkka palaveria Alavuden Abc.llä lokakuun alussa, jossa käsiteltiin jokaisen paikkakunnan reitistöjen parannus toiveita. Samalla jaettiin uudet vastuuhenkilöt jokaiselle paikkakunnalle, jotka ottavat asiakseen tarkastaa reitit hyvissä ajoin ennen lumien tuloa. Reittejä on raivattukin, ja siltoja samalla uusittu, mutta aina sitä parannettavaa löytyy, joten oma apu on tässäkin asiassa paras apu. Eli mikäli tiedossasi, on jotain korjattavaa, ota ROHKEASTI yhteyttä alueesi uravastaavaan, ja hoitakaa homma pois ennen lumen tuloa.

Tapahtumat kaudella 2017:

-Viime keväänä kerhomme täytti kunnioitettavat 30- vuotta, jota juhlimme isolla porukalla kerhon mökillä, kiitos siitä mukana olleille. Tälle tulevalle talvelle 2017 suunnitelmissa olisi myös jotain historian ”haminaa” kun ajatuksemme YKKÖS SAFARISTA lähti jälleen liikkeelle.

-Ajankohta olisi 18-19.2.2017 välinen viikonloppu, ja tarkempi päivä selviää varmasti tuossa tammikuun puolivälissä, kun nähdään mihin tämä lumitilanne on suuntautumassa. Safarin ideana olisi se, että saataisiin kasattua kolme eri ryhmää (Perhe ja touring ryhmä, Harrasteryhmä ja Sportryhmä). Reittejä olisi kaksi, joista perhe ja touring ryhmä kiertäisivät lyhyemmän lenkin, ja harraste sekä sport ryhmä pidemmän lenkin.

-Mukaan toivottaisiin mahdollisimman paljon kelkkailijoita eri ikäryhmistä, ja ennen kaikkea teitä vanhoja jäseniä, jotka olette olleet aikoinaan mukana safareillamme.

-Tulemme päivittämään tästä tapahtumasta lisätietoa kerhon nettisivuille, sekä yleistä jutustelua SuSeMk:n omassa WhatsApp ryhmässä.

Sähköinen tiedottaminen:

-Viimetalvena saimme kunnian ottaa käyttöön WhatsApp palvelun, jonka kautta tulemme tiedottamaan reitistöjen kunnosta, tapahtumista ym. Eli jos omistat älypuhelimen, ja sinulla on siinä WhatApp niin lähetä meille liittymispyyntö ryhmäämme, niin tavoitamme sinut jatkossa yhdellä napin painalluksella.

-WhatsApp ryhmän liittyminen on helppoa, ja tässä siitä ohje:

1. Tallenna puhelimesi osoitekirjaan Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry numero tässä muodossa: +358407188300  HUOM! Numeron tallentaminen on tärkeää, sillä ilman sitä emme voi lähettää sinulle WhatsApp viestejä!

2. Avaa WhatsApp sovellus ja etsi osoitekirjastasi Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry, jonka jälkeen lähetä meille seuraava viesti: ”Liityn ryhmäänne, lisää viestiisi oma nimesi sekä paikkakunta”. Mikäli haluat olla listallamme anonyyminä, jätä nimesi pois. Tämän toimenpiteen jälkeen sinun ei tarvitse kuin odottaa viestiä meiltä.

3. Kun olemme saaneet viestisi, saat meiltä vastausviestinä ”tervetuloa mukaan” viestin. Tämän  jälkeen lisäämme sinut ”SuSeMK Jäsenryhmään”, jossa viestintä tapahtuu avoimesti kaikkien listalla olevien jäsenten kesken. Kerhon hallitus toimii ryhmän ylläpitäjinä, joten keskustelu pidetään asiallisena.

HUOM! Mikäli sinusta tuntuu, että puhelin alkaa piippailemaan viestejä liikaa, ryhmään liityttyäsi, kannattaa ryhmä vain vaimentaa, siltä ajalta kun en halua viestejä meiltä. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää whatsapin käytöstä, voit ottaa yhteyttä myös meihin, niin opastamme sinut alkuun.

4. Mikäli et halua olla SuSeMK:n jäsenryhmässä, voit poistua sieltä koska vaan. Kun taas haluat liittyä takaisin, lähetät saman viestin meille, että ”liityn listalle sekä omat tiedot”

5. Kaikkien WhatsApp käyttäjien yhteystiedot pidetään salassa, eikä niitä jaeta ulkopuolisille henkilöille.

6. Kerrothan myös ystävillesi ryhmästämme!

Sähköpostitse lähetetty jäsenkirje toimii hyvin, mutta silti emme voi tavoittaa teitä kaikkia kelkkailijoita, joten välitäthän tämän kirjeen myös kaverillesi. Mikäli kuitenkin haluat poistua postituslistaltamme, voit sen tehdä täältä: http://susemk.fi/postituslista.html?depart

YHTEISTYÖKUMMPPANIT / JÄSENMAKSUPAIKAT: Alavus: ABC, Tuuri: Velj.Keskisen huoltoasema Onnenliekki, Lehtimäki: Letec, Alajärvi: Neste, Ähtäri: Neste, Karilainen, Kuortane: Neste

Lunta toivoen Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry /Pj. Jaakko Leikkainen