Jäsenkirje 2016

13.01.2016

Suomenselän moottorikelkkailijat Ry jäsenkirje

Tämä on Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry:n sähköinen jäsenkirje kaudelle 2016.Tämän kirjeen tarkoituksena on tavoittaa kaikki SuSemk:n kelkkauria käyttävät henkilöt.

Kelkkaurien käyttäjien tulee olla Susemk:n jäseniä tai hoitomaksun lunastaneita!!

Kerhon jäsenmaksu ja ohjeet sen maksamiseen:

Jäsenmaksun voitte maksaa Suomenselän Moottorikelkkailijoiden tilille:

FI1249241040007471, 31.1.2016 mennessä, tai viimeistään ennen reiteillemme menoa.

-Jäsenmaksu kaudelle 2016 45€

-Lisäperheenjäsenmaksu 15€

-Viikkolupa 15€

 -Jäsenmaksua maksaessasi muistathan laittaa viestikenttään oman nimesi ja mahdollinen sähköposti osoitteesi. Jäsentarran voit lunastaa maksukuittia vastaan kirjeen alaosassa olevilta yhteistyökumppaneilta, tai vaihtoehtoisesti voit pitää pelkkää maksukuittia mukana kelkkaillessasi. Jos käytät kelkkauriamme vain satunnaisesti, voit lunastaa pelkän viikkoluvan (15€) joka on voimassa siitä päivästä, kun lupa hankitaan seuraavat 7vrk. (Viikkoluvasta ei anneta jäsentarraa)!

-Muistathan, että tällä jäsen/hoitomaksun maksamisella on suuri merkitys kerhon toimintaan ja urien hoitamiseen, sillä jäsenmaksun / hoitomaksun maksamatta jättäminen aihettaa maksujen korottamista, sekä heikentää urien hoitoa ja kunnossapitoa.

 Urien kunnostus:

-Talkooporukkaa on vähän, mutta silti olemme jaksaneet puuhastella uriemme eteen. Töysä-Tuuri reittiä piti muuttaa maanomistajan pyynnöstä ja se on nyt saatu valmiiksi. Siltoja on rakennettu ainakin Alajärvelle, Lehtimäelle ja Ähtäriin. Kerhon mökille (Potaska) tehtiin uudet penkit, ja myös sillat saivat uuden elämän.

 Tapahtumat kaudella 2016:

-Viime talvena järjestettiin SM MK- Enduro kilpailut Ähtärissä joka osoitti sen, että kerholtamme onnistuu myös Enduro kisojen järjestäminen. Kaudelle 2016 emme kuitenkaan järjestä mitään kilpailuja, vaan keskitymme siihen mihinkä kerho on aikoinaan perustettu, eli reittikelkkailuun.

 -Jotain kivaa on silti luvassa, sillä onhan kyseessä Suomenselän Moottorikelkkailijoiden juhlavuosi, kun kerhomme täyttä 30 vuotta! Sen johdosta vietämme kerhon synttäreitä kakkukahvien ja makkaran voimalla Potaskan mökillä Su.6.3.2016 Klo 12- 16.00, TERVETULOA!

Postituslista, jäsenrekisteri, WhatsApp ryhmä ja urakartta:

-Sähköpostitse lähetetty jäsenkirje toimii hyvin, mutta silti emme voi tavoittaa teitä kaikkia kelkkailijoita, joten välitäthän tämän kirjeen myös kaverillesi. Mikäli kuitenkin haluat poistua postituslistaltamme, voit sen tehdä täältä: http://susemk.fi/postituslista.html?depart

 -Moni omistaa ”älypuhelimen” joten perustamme kerholle oman WhatsApp ryhmän, minkä kautta voimme informoida teitä kelkkailijoita tapahtumista, reittimuutoksista ym. Ryhmään liittymisohjeet tulee löytymään tammikuun aikana kerhon nettisivuilta www.susemk.fi

 -Urakartta löytyy helpoiten kännykällä www.kelkkareitit.fi  Vaihtoehtoisesi voit ladata kerhon oman kartan nettisivuiltamme, jonka voit tulostaa mukaasi tai tallentaa puhelimeesi.

 YHTEISTYÖKUMMPPANIT / JÄSENMAKSUPAIKAT: Alavus: ABC, Tuuri: Velj.Keskisen huoltoasema Onnenliekki, Lehtimäki: Letec, Alajärvi: Neste, Ähtäri: Neste, Karilainen, Kuortane: Neste

 Lumisin terveisin: Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry