Vuosikokouspöytäkirja 10.1.2016

10.01.2016

SUOMENSELÄN MOOTTORIKELKKAILIJAT RY:N VUOSIKOKOUS

Kokous pidettiin sunnuntaina 10.1.2016 klo 16.00 alkaen, Ähtärin ABC liikenneasemalla

Läsnä: Jaakko Leikkainen, Kimmo Ojanperä, Samuli Toivola, Risto Jalkanen, Tero Virtala, Pasi Jokela, Marko Ojala ja Pasi Ylätalo

KOKOUKSEN KULKU:

1. Kokouksen avasi: Jaakko Leikkainen

2.  Järjestäytyminen

– puheenjohtajaksi valittiin: Kimmo Ojanperä

– sihteeriksi valittiin: Jaakko Leikkainen

– pöytäkirjantarkistajiksi valittiin: Risto Jalkanen ja Samuli Toivola ,samat henkilöt toimivat äänten laskijoina

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus:

-Kouksesta on ilmoitettu kerhon nettisivuilla ja sähköpostilla sekä kerhon omassa whats up ryhmässä: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4. Asialistan hyväksyminen: Asialista hyväksyttiin

5. Käsitellään tilikausi 2014-2015: Viimeinen tilikausi oli alijäämäinen ja todettiin että kerhon strategiaa oli noudatettu.

6. Hyväksytään tilit ja annetaan hallitukselle vastuuvapaus: Kerhon varoja on käytetty hyväksyttävällä tavalla, tilit hyväksytään ja annetaan hallitukselle vastuuvapaus.

7. Toiminnan tarkastajat ja rahaston hoitaja: Toiminnan tarkastajaksi valittiin Risto Lamminaho, Reino Mäkinen. Varalle valittiin Risto Jalkanen ja Samuli Toivola

8. Päätettiin jäsen maksuista: Kerhon jäsenmaksu kerätään kaikilta uria käyttäviltä kelkkailijoilta. Jäsenmaksun suuruus on 45 euroa kaudella 2015-2016. Jäsenmaksu on henkilökohtainen. Lisäperheenjäsen maksu on 15 euroa kpl. Viikkolupa reiteillemme on 15 euroa, ja on voimassa myöntämispäivästä seuraavat 7.vrk.

9. Hallituksen jäsenten ja puheenjohtajan valinta:

– Vanhoina hallituksen jäseninä pysyivät: Risto Jalkanen, Pirkka Alahäivälä, Marko Ojala ja Jaakko Leikkainen

– Pois jäivät: Markus Puoliväli, Marko Vainionpää, Harri Peltomäki ja Veli-Pekka Rissanen

– Uusina jäseninä tulivat: Samuli Toivola, Antti Katajamäki, Tero Virtala, Pasi Jokela, Pasi Ylätalo ja Jussi Ojala.

-Puheenjohtajana jatkaa vielä tämän kauden Jaakko Leikkainen, ja varapuheenjohtajaksi nimitettiin Pirkka Alahäivälä Alajärveltä.

10. Nimenkirjoitusoikeus:  Nimenkirjoitusoikeus Suomenselän moottorikelkkailijat r.y:n toimintaan on puheenjohtajalla ja rahastonhoitajalla.

11. Urat ja niiden kunnostus: Edellisen vuoden tapaan tarjoamme E-P MoKelle lanausmaksua 50e/kerta välille P-joki-Alavus Abc. Jotka E-P Moke laskuttaa kauden 2016 päätyttyä.

12. Muut asiat:

 – Pidetään Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry:n 30-vuotis kahvitus ja makkaranpaistopäivät keväällä 6.3.2016, kerhon mökillä (Potaska).

– Otetaan kerholle oma liittymä ja perustetaan avoin Whats Up ryhmä jäsenasioiden ym. tiedottamiseen ja muuhun tarpeelliseen yhteydenpitoon. Puhelinta pitää rahastonhoitaja, sihteeri, tai se henkilö joka hoitaa kerhon tiedottamisasioista.

– Selvitetään mobiilimaksamisen hinta, ja pohditaan järjestelmän kokeilua/ottamista seuraavassa kokouksessa.

– Urakartta vapaasti ladattavaksi nettisivuille, sekä lähetetään myös sähköpostilla kaikille jäsenille.

– Mikäli hallituksessa istuva haluaa erota, on hänen etsittävä seuraaja itselleen, tällä taataan täyden hallituksen pysyminen.

– Kokeillaan yhteistä kökkää, joka tultaisiin pitämään aina lokakuun viimeinen viikonloppu.

DSC_1288.JPG