Jäsenkirje 2015 osa II

08.02.2015

Suomenselän moottorikelkkailijat Ry jäsenkirje II

Tervehdys, tämä on Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry:n sähköinen jäsenkirje, osa II kaudelle 2015. Ensimmäinen kirje lähetettiin vuoden vaihteessa ja nyt onkin syytä laittaa uutta postia muutamien asioiden tiimoilta.

Tämän kirjeen tarkoituksena on tavoittaa kaikki SuSeMK.n uria käyttävät kelkkailijat. Urien käyttäjien tulee olla Susemk:n jäseniä tai hoitomaksun lunastaneita!!

Kerhon jäsenmaksu ja ohjeet sen maksamiseen:

Jäsenmaksun voitte maksaa tilille: FI1249241040007471, ennen reiteillemme menoa.  Jäsenmaksu on kaudelle 2015 45€, Lisäperheenjäsen 15€. Jos taloudessa on esimerkiksi kaksi kelkkaa maksat  45€ + 15€. Jäsenmaksua maksaessasi muistathan laittaa viestikenttään oman nimesi ja mahdollisen sähköposti osoitteen. Jäsentarran voit lunastaa maksukuittia vastaan kirjeen alaosassa olevilta yhteistyökumppaneilta, tai vaihtoehtoisesti voit pitää pelkkää maksukuittia mukana kelkkaillessasi. Jos käytät kelkkauria vain satunnaisesti, voit lunastaa pelkän viikkoluvan 20€ joka on voimassa siitä päivästä kun lupa hankitaan seuraavat 7vrk.

Muistathan, että tällä jäsen/hoitomaksun maksamisella on suuri merkitys kerhon toimintaan ja urien hoitamiseen, sillä jäsenmaksun / hoitomaksun maksamatta jättäminen aiheuttaa maksujen korottamista, sekä heikentää urien hoitoa ja kunnossapitoa.

TARVITSEMME TALKOOLAISIA ÄHTÄRIIN! (28.2.2015)

Saimme kunnian järjestää yhteistyössä SMK:n kattojärjestön kanssa SM MK- Enduro kilpailut. Kisat pidetään hiihtolomaviikon (Vko.9) lauantaina (28.2.2015) Ähtärissä. Tarvitsemme talkoolaisia kisapäivälle mm. liikenteen ohjaukseen, varikkotyöskentelyyn, teiden ylitysten valvontaan, ym. kisatöihin.

Jos olet yli 16v ja kiinnostunut kelkkaurheilusta, niin älä epäröi ottaa yhteyttä meihin ja tulla toteuttamaan historiamme ensimmäistä MK Enduro kilpailua. Talkoisiin voit ilmoittautua kerhomme nettisivuilta: http://susemk.fi/lomake.html?id=2 tai alueesi uravastaavalle. Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä meillä pitää olla tarkka miehitys tiedossa hyvissä ajoin ennen kisapäivää.

Lanauksesta:

Seuramme Paana tamppari koki kovia heti ensimmäisellä lanausreissulla, ja on ollut siitä lähtien pajalla, mutta tämän hetken tiedon mukaan on kunnossa ensiviikon loppupuolella., jolloin pääsemme lanaamaan isommalla koneella reittejämme. Vaikka kone on ollut korjattavana, on lanausta pyritty hoitamaan lainakoneen avulla, ja myös kelkkailijat ovat olleet merkittävä apu ajaen koko reitin leveydeltä, että reitti pysyisi paremmassa kunnossa.

Lanaustiedot löytyvät myös kerhomme nettisivuilta (lanatut reitit) osion alta.

Ralliautoja reitillä:

Töysän pohjois- ja itäosissa  ajetaan SM-rallia 6.-7.3.2015, jolloin kelkkareiteillä teiden ylityksissä  on syytä noudattaa erityistä varovaisutta. Perjantai 6.3. on rallin nuotituspäivä, jolloin reitillä ei vielä ole järkkäreitä. Lauantaina 7.3. rallin järjestäjä asettaa erikoiskokeiden varrelle järjestyksenvalvojia, joiden ohjeita tulee noudattaa kaikkien osapuolten turvallisuuden takaamiseksi.

Postituslista/jäsenrekisteri:

Mikäli sait tämän kirjeen sähköpostiisi, on sinun yhteystiedot ajan tasalla, mutta mikäli et ole saanut kirjettä niin käy sivuillamme www.susemk.fi ja klikkaa liity postituslistallemme niin asia on kunnossa. Muistathan mainita asiasta myös muille kelkkailijoille, sillä muutoin emme voi lähettää näitä jäsenkirjeitä teille.

Runsaslumista lopputalvea toivottelee: PJ. Jaakko Leikkainen

YHTEISTYÖKUMMPPANIT/JÄSENMAKSUPAIKAT: Alavus: ABC, Tuuri: Velj.Keskisen huoltoasema Onnenliekki, Lehtimäki: Letec, Alajärvi: Neste, Ähtäri: Neste, Karilainen

KERHON NETTISIVUT www.susemk.fi JA EMAIL info@susemk.fi