JÄSENKIRJE 2015

01.01.2015

Suomenselän moottorikelkkailijat Ry jäsenkirje


Tervehdys, tämä on Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry:n sähköinen jäsenkirje kaudelle 2014/2015. Talvi on odotuttanut pitkään meitä kelkkaihmisiä, mutta nyt kun saatiin käännettyä uusi vuosi kalenteriin, niin alkoi näyttämään lupaavammalta kelkkailun suhteen ja hyvä niin. Tulevalle kaudelle meillä on suunnitelmissa toteuttaa MK- Enduro kilpailut sekä perinteiset Potaskan makkaranpaisto päivät. Reiteillä ja urilla on myös tehty joitain parannuksia merkkaamisen ja risujen raivauksien suhteen, ja myös muutama silta on saanut uuden elämän.

 Tämän kirjeen tarkoituksena on tavoittaa kaikki SuSemkin kelkkauria käyttävät ihmiset!  -Kelkkaurien käyttäjien tulee olla Susemk:n jäseniä tai hoitomaksun lunastaneita!!


Kerhon jäsenmaksu ja ohjeet sen maksamiseen:

Jäsenmaksun voitte maksaa tilille: FI1249241040007471, 15.1.2015 mennessä, tai viimeistään ennen reiteillemme menoa.  Jäsenmaksu on kaudelle 2014-2015 45€ , Lisäperheenjäsen 15€ Jäsenmaksua maksaessasi muistathan laittaa viestikenttään oman nimesi ja mahdollisen sähköposti osoitteen. Jäsentarran voit lunastaa maksukuittia vastaan kirjeen alaosassa olevilta yhteistyökumppaneilta, tai vaihtoehtoisesti voit pitää pelkkää maksukuittia mukana kelkkaillessasi. Jos käytät kelkkauria vain satunnaisesti, voit lunastaa pelkän viikkoluvan 20€ joka on voimassa siitä päivästä kun lupa hankitaan seuraavat 7vrk.

 
Muistathan, että tällä jäsen/hoitomaksun maksamisella on suuri merkitys kerhon toimintaan ja urien hoitamiseen, sillä jäsenmaksun / hoitomaksun maksamatta jättäminen aihettaa maksujen korottamista, sekä heikentää urien hoitoa ja kunnossapitoa.

 
Urat ja talkoot:

Kerhollamme on kaikestaan reilut 300km kelkkauria, jotka ovat tarkoitettu jäsentemme ja hoitomaksun lunastaneiden käyttöön. Rekisterissä olevia moottorikelkkoja alueellamme on satoja, joten on taattua myös se, että urat kuluvat paljon. Reittejä pyrytään lanaamaan ja kunnostamaan sen mukaan mitä varamme antavat myöden. Joka vuosi on paljon tehtävää, mutta surullista on se, että talkoisiin osallistuu vain se pikkuriikkinen porukka joka on jo vuosia touhunnut kerhomme eteen, ja uusia naamoja ei ole tullut montakaan viimeisen kymmenen vuoden aikana mitä minä olen tässä kerhossa mukana touhunnut. Nyt olisi jokaisen kelkkailijan aihetta miettiä, että voisiko omalta osaltaan osallistua talkoisiin, tai riittäisikö kiinnostus vaikka hallitukseen asti. TARVITSEMME UUSIA AKTIIVIJÄSENIÄ!! joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

 
SM MK- Enduro Ähtäri 28.2.2015:

Saimme kunnian järjestää yhteistyössä SMK:n kattojärjestön kanssa MK- Enduro kilpailut. Kisat pidetään hiihtolomaviikon (Vko.9) lauantaina Ähtärissä. Kisojen järjestäminen vaatii kerholtamme paljon talkootyötunteja ja todella paljon talkoolaisia. Kisareitti on jo suunniteltu, sekä suurimmilta osin raivattu, mutta vielä pitää viedä merkit maastoon sekä tehdä paljon järjestelyjä ennen kisapäivää. Itse tapahtumapäivänä tarvitsemme n.100 henkeä talkoisiin, joten jos olet yli 16v ja kiinnostunut olemaan mukana tekemässä historiamme ensimmäistä enduro kilpailua niin ilmoittaudu mukaan kerhomme sivuilta (Talkoolista) kautta tai ota yhteyttä alueesi uravastaavaan.

 
Postituslista/jäsenrekisteri:

Niin kuin aiemmin olette jo huomanneet, että olemme siirtyneet sähköiseen aikaan ja jäsenkirje tulee vain ja ainoastaan sähköpostitse. Jotta tämä kirje tavoittaisi teidät kaikki kelkkailijat on kaikkien syytä käydä laittamassa omat tietonsa (postituslista) kohtaan, niin se helpottaa meitä jäsenkirjeen lähettämisen suhteen.

 
Lumisia kelkkailukelejä toivotellen: PJ. Jaakko Leikkainen

 
YHTEISTYÖKUMMPPANIT/JÄSENMAKSUPAIKAT: Alavus: ABC, Tuuri: Velj.Keskisen huoltoasema Onnenliekki, Lehtimäki: Letec, Alajärvi: Neste, Ähtäri: Neste, Karilainen 
KERHON NETTISIVUT www.susemk.fi JA EMAIL info@susemk.fi