JÄSENKIRJE 2012-2013

11.12.2012

Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry jäsenkirje 2012-2013

Tervehdys kelkkakansa!

Taas on tullut aika tervehtiä teitä arvoisat kelkkailijat ja samalla kertoa viimetalvesta ja tulevan talven asioista näin kerhokirjeen muodossa. Viimekausi oli poikkeuksellinen kerhollamme, sillä emme järjestäneet kilpailuja kesälle eikä myöskään talvelle, koska mitään isompaa kisaa ei ollut tarjolla. Reitistöjen eteen sitten teimmekin hiukan enemmän, lähinnä lanauksen muodossa saatuamme kerhollemme uuden tampparin niin reitit olivatkin pääasiassa hyvin lanattuja.

Reitit ja urat

Muutama pienoinen ongelma meillä kuitenkin on. Ne koskevat lähinnä lanausta uudella koneella, jonka leveys on n. 3m. Meillä on muutamia kohtia urillamme jossa leveys on alle 3m, niistä koneella ei mahdu kulkemaan. Se tarkoittaa sitä, että kyseinen ura jää lanaamatta. Nyt lähestynkin teitä arvoisat SuSeMK:n jäsenet, että mikäli tiedät lähistölläsi sijaitsevalla uralla vastaavan ongelmakohdan otathan yhteyttä alueesi uravastaavaan ja käytte asian yhdessä läpi. Sen jälkeen hoidetaan lupa maanomistajalta tarvittavaan puunkaatoon mikäli sellaista tointa tarvitaan. Lisäksi useammassa kohdassa on risujen kasvu riistäytynyt käsiin, joten niitäkin kannattaa kaadella jo turvallisuudenkin tähden. Tämä ja kaikki muukin työ uriemme eteen on meille kaikille eduksi.

Jäsenasiaa

Aikaisempina vuosina olemme lähettäneet jäsenkirjeet teille näin alkutalvesta, jonka jälkeen olemme lähettäneet maksaneille jäsenille lupatarrat tammikuun aikana. Tämä urakka joka käsittää n. 700 kirjeen lähetystä ja seurantaa maksaneista jätetään nyt historiaan ja siirrymme ”hiukan” helpompaan toimintatapaan. Joten olkoot tämä paperillinen kerhokirje tällä erää viimeinen jonka lähetämme teille. jatkossa jäsenkirje löytyy nettisivuiltamme joka on siellä luettavissa 24h/7 ja tarrojakaan emme enää lähetä. Jokainen jäsenmaksun maksanut voi käydä hakemassa lupatarran kirjeen alaosassa mainituista yhteistyöpaikoista kuittia vastaan, tai pitää kelkkaillessa kuittia mukana. Tällä toimenpiteellä helpotetaan tätä mahdottomaltakin tuntuvaa kirjerumbaa ja näin ollen saamme teihin jäseniin jatkossa yhteyden tasapuolisesti. Mikäli kuitenkin haluat jäsentarran kotiisi, lähetä kerholle sähköpostia niin lähetämme tarran ilmoittamaasi osoitteeseen.

Jäsenmaksun maksaminen

Jäsenmaksu on kaudelle 2012/2013 45 euroa. Jos perheessäsi on muita jotka haluavat kerhomme jäseneksi on lisäperhejäsenen maksu 15 euroa. Jos käytät reittejä vain satunnaisesti voit lunastaa viikkoluvan maksamalla tilillemme 20 euroa.

MAKSA JÄSENMAKSU TILILLE: FI12 4924 1040007471.

Jäsenmaksun/hoitomaksun maksamatta jättäminen aiheuttaa maksujen korotusta sekä heikentää urien kunnossapitoa. Kelkkaurien käyttäjien tulee olla SuSeMK:n jäseniä tai hoitomaksun lunastaneita. Uralupia valvoo jatkossakin Liikkuva Poliisi muun valvonnan yhteydessä.

MM- Snowcross Tuuri 16.2.2013

Saimme kunniaksemme jälleen kerran järjestää MM-Snowcross kilpailut, jotka pidetään 16.2.2013 Tuurissa yhteistyössä Velj. Keskisen kanssa. 2011 kisat oli niin hyvin järjestetty, että meille tarjottiin tätä mahdollisuutta niin miksipä emme ryhtyisi tähän haasteeseen uudelleen. Muutamat aikaisemmat vuodet ovat sen opettaneet, että talkoovoimia ei ole koskaan ollut liikaa, mutta aina teitä talkoolaisia on kuitenkin löytynyt tarvittava määrä. Ole ajoissa yhteydessä alueesi uravastaavaan, mikäli sinua kiinnostaa tulla töihin MM-kisoihimme.

Lumisia kelkkakelejä toivottelee:

SuSeMK:n PJ. Jaakko Leikkainen

Jäsentarrat voit lunastaa seuraavista paikoista:

Alavus: ABC, Menopelit

Tuuri: Velj.Keskisen huoltoasema Onnenliekki

Lehtimäki: Letec

Alajärvi: Neste

Ähtäri: Neste, Karilainen

info@susemk.fi www.susemk.fi