JÄSENKIRJE 2011-2012

23.12.2011

Tervehdys kelkkakansa!

On taas koittanut aika kun lähettelemme näitä jäsenkirjeitä kaikille alueemme kelkkailijoille, mutta sitä ennen muutama sana viimekaudesta. MM-Snowcross kisat menivät odotetusti nappiin, vaikkakin kultamitallia ei Suomeen tullutkaan, mutta ei sitä saanut myös Hibberttikään vaikka niin alkuun povattiin joten tasan ei käy onnen lahjat. Talkooväki teki kaiken työn kiitettästi josta suuri kiitos vielä näin jälkikäteen, oli hienoa nähdä kuinka aktiivista porukkaa kerhollamme on. Urapuolellakin on tapahtunut jotakin, sillä ainakin Alavus-Töysä väliä ollaan raivattu ja parenneltu pahimmista paikoista ja opasmerkkejä ollaan lisätty risteysalueisiin. Myös muilla seuramme urilla ollaan lisäilty opaskylttejä ja reittimerkkejä sekä tehty raivaustöitä.

Kerhon jäsenmaksun maksaminen:

Jäsenmaksun voitte maksaa tilille: FI1249241040007471, 15.1.2012 mennessä. Jäsenmaksu on kaudelle 2011-2012 45 euroa, jos perheessäsi on muita, jotka haluavat kerhomme jäseneksi on lisäperheen jäsenen maksu 15 euroa. Maksaessanne jäsenmaksua tulee viestikentään kirjoittaa oma osoitteenne ja maksajan nimi. Jäsentarrojen postitus tapahtuu viikolla 1. Tarra tulee liimata moottorikelkkaan näkyvälle paikalle kelkan kuomuun tai tuulilasiin.

Jos käytät kelkkauria vain satunnaisesti, voit lunastaa 20 euron viikkoluvan seuraavista paikoista:

Neste Ähtäri, Hotelli Mesikämmen Ähtäri. Letec lehtimäki, Menopelit Alavus, ABC Alavus.

Viikkoluvan voit lunastaa myös maksamalla tilillemme 20 euroa, viitteellä viikkolupa. Viikkolupa on voimassa 7 vuorokautta, maksupäivä mukaan luettuna. Mikäli lunastat vain viikkoluvan pidäthän maksukuitin mukana kelkkaillessasi.

Jäsenmaksun / hoitomaksun maksamatta jättäminen aiheuttaa maksujen korottamiseen, sekä heikentää urien hoitoa ja kunnossapitoa, joten toivottavasti osallistut urien ylläpidon kustannuksiin.

Uralupien maksamista valvoo viimevuotiseen tapaan liikkuva poliisi, muun valvonnan yhteydessä.

Kelkkaurien käyttäjien tulee olla Susemk:n jäseniä tai hoitomaksun lunastaneita.

Urat ja niiden hoito:

Kerhollamme on kaikestaan hoidettuja kelkkauria n.300km, jotka ovat tarkoitettu SuSemk:n jäsenten ja hoitomaksun lunastaneiden käyttöön. Jäsenmaksulla ja hoitomaksuilla katetaan osa aiheutuneista lanauskustannuksista, sekä tarvittavista kaivinkone / kunnostustöistä.

Kelkkaurat vaativat huolenpitoa ja kunnostusta, joten vuosittain korjaamme ja rakennamme kelkkauria useiden kilometrien matkalta, mikä vaatii paljon rahaa ja lukuisia talkootyö tunteja. Siksi on erittäin tärkeä, että olet aktiivinen myös oman asuinalueen urien kunnostustalkoissa ja myöskään omaaloitteisuutta ei ole pois suljettu reittien kunnossapitoa ajatellen.Yhdessä voimme parantaa kelkkauriemme kuntoa ja rakentaa uusia uria tarvittaviin kohteisiin.

Järjestämme Pohjanmaa Cup MK-Sprint kilpailut 21.1.2012
Kerhomme järjestää Tuurissa LA 21.1.2012 Pohjanmaa Cup MK-Sprint kilpailut mikäli lumitilanne sen sallii. Tarvitsemme taas innokkaita talkoolaisia lippumiehiksi ja muihin vastaaviin tehtäviin, joten ilmoittauduthan mukaan alueesi uravastaavalle. (yhteystiedot nettisivuillamme).

Uutta kalustoa:

Olemme lanailleet useamman talven ajan kahden ja jopa kolmen vanhemman tampparin kanssa reittejämme, mutta aina pahiman kiireen aikana koneisiin on tullut remonttia tai muuta huollettavaa niin päätimme myydä vanhat koneet pois ja ostaa tilalle uudempaa kalustoa. Kerhon omat rahavarat eivät täysin riittäneet koneen ostoon, haimme myös tukea ELY-keskukselta ja lisäksi koneen hankintaan osallistui useampi ulkopuolinen taho jotta saimme hankittua itsellemme PAANA 200 rinnekoneen. Nyt odottelemme innolla lumien tuloa, että pääsemme testaamaan uutta konetta, ja tämä kone tullaan näkemään myös Tuurin kelkkakisoissa tammikuun lopulla.

Muuta:

Muistathan käydä vierailulla kerhomme nettisivuillamme, josta löytyy aina ajankohtaista tietoa urien kunnossapidosta, kilpailuista, ym. Lisäksi siellä on galleria, keskustelupalsta ja paljon muuta. Käykääpä tutustumassa www.susemk.fi Voit myös lähettää kerhollemme sähköpostia osoiteeseen info@susemk.fi

Lumisia kelkkakelejä toivottelee SuSeMK:n puheenjohtaja    Jaakko Leikkainen